06 52 30 63 85 jeroen@jegroen.nl

Advies en probleem
oplossing

 

Advies

Advies is een belangrijk onderdeel van mijn werk. 
Advies kan in bepaalde fases: van tuinontwerp tot aanleg en van inrichting/beplanting tot onderhoud. Zowel voor nieuw aan te leggen tuinen als in je bestaande tuin. Graag help ik je met je vragen zodat we samen tot een oplossing komen.

Groeiproblemen

Groeien je planten/bomen/hagen niet naar wens? Zien ze er een beetje ‘raar’ uit? Twijfel je of ze nog gezond zijn? Door verschillende omstandigheden (denk aan weer, bodem, standplaats) kunnen je planten/bomen/hagen het moeilijk hebben. Ook voor dit soort problemen kun je bij mij terecht!

Bemesting-advies

Je planten/bomen/hagen halen hun energie uit de bodem. Deze bodem moet dus wel in een goede conditie verkeren! Door je tuin op een goede en regelmatige manier te bemesten voorkom je dat de bodem uitgeput raakt! Ik kan je precies vertellen wat jouw tuin/bodem nodig heeft aan (extra) meststoffen.

Water in de tuin

Water is het behalve belangrijk ook soms een probleem in je tuin. Is je tuin altijd overmatig nat na een regenbuitje, heb je kale plekken in het gazon, komen de planten niet tot bloei? Dit kan frustratie veroorzaken. Samen kunnen we deze problemen bespreken en ik kan zorgen voor een oplossing voor je waterprobleem.

Nog meer diensten

Onderhoud

Wanneer je zelf geen groene vingers hebt, of het ontbreekt je aan tijd om de tuin te onderhouden, kan ik je helpen. Er kunnen diverse afspraken gemaakt worden.
Maatwerk en persoonlijk contact staat hierbij bij mij voorop!

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is essentieel bij een goed tuinontwerp. Ik kan je helpen met het realiseren van een tuinontwerp inclusief het maken van een beplantingsplan.
De combinatie  van jouw wensenpakket en mijn kennis maken je tuin compleet.

Snoeiwerkzaamheden

Snoeien is ook een essentieel onderdeel van een mooie tuin. Van siergrassen tot bomen en van hagen tot struiken, ze hebben van tijd tot tijd allemaal een ‘snoeibeurt’ nodig. Weet je niet waar je moet beginnen of je durft het zelf niet aan, neem dan contact met me op.

Neem contact met mij op

 

06 52 30 63 85

0652 30060 63 85

Laten we je droomtuin samen creëren

Neem contact met me op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!